Fakültemizin Verimlilik Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
8 Eylül 2021 | 09:45

7 Eylül 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen verimlilik toplantısına, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Fazlı Polat ve Prof. Dr. Bekir Buluç, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Çakmak, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Saime Şebnem Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Sami Acar, Fotonik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Süleyman Özçelik, Fotonik Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Nihan Akın Sönmez, Doç. Dr. Yashar Azizian, Fakülte Sekreterimiz Fatma Bulat ve akademisyenler katıldı.

Toplantının açılışını yapan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Çakmak, Fakültemiz hakkında bilgilerin ve çalışmaların yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, yeni kurulan çiçeği burnunda Fakültemizin güzel bir ekibe sahip olduğunu ve çalışmalarını desteklediğini belirtti.

Rekörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın konuşmasının ardından Rektör Yardımcılarımız, Fakülte Dekan Yardımcılarımız ve Fotonik Bölüm Başkanımız ve Bölüm Başkan Yardımcımız da yapılan çalışmalara ilişkin kısa birer konuşma gerçekleştirdiler ve desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür ettiler.

Verimlilik Toplantısı-1 Verimlilik toplantısı-1 Verimlilik toplantısı-1
background image