Üniversitemiz Kalite Komisyonu Değerlendirme Ziyareti...
28 Eylül 2021 | 17:00

28 Eylül 2021 Salı günü 14.00'de Üniversitemiz Kalite Komisyonu Üyesi/Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Selami CANDAN, Üniversitemiz Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK, Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Battal DOĞAN'dan oluşan Kalite Komisyonu Heyeti fakültemizde yeni dönem iç değerlendirme çalışmalarının başlatılarak birim iç değerlendirme raporları ve birim iyileştirme faaliyet planları çerçevesinde değerlendirmelerde bulunmak üzere bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Ziyaret çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet ÇAKMAK, Kalite Çalışma Ekibi Başkanı/Fotonik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Süleyman ÖZÇELİK, Kalite Çalışmalarından Sorumlu Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Saime Şebnem AYDIN, Eğitim Öğretim İşlerinden Sorumlu Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sami ACAR ve Fakülte Sekreteri Fatma BULAT katılmışlardır.

Prof. Dr. Selami CANDAN toplantıda katılımcılara Üniversitemizde kalite çalışmalarını içeren bilgilendirme sunumunu gerçekleştirmiş olup, Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK'da Fakültemizin iç değerlendirme raporuna ilişkin tespitlerini içeren bilgilendirme sunumu yapmıştır. Ayrıca, birimlerin iyileştirme çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde durulmuştur. Toplantıda katılımcılara da söz verilmiş olup, çalışmalara ilişkin karşılıklı istişarelerde bulunulmuştur.

Kalite Değerlendirme Toplantısı-1 Kalite Değerlendirme Toplantısı-1