“2021-2022 Rektörlük Teşvik Ödülleri Töreni" nde Öğretim Üyelerimiz Ödül Aldılar
21 Aralık 2023 | 14:10

Üniversitemiz tarafından Gazi Üniversitesinin ulusal ve uluslararası alanda derece kazanmasına çalışmalarıyla önemli katkılarda bulunan öğretim üyelerini onurlandırmak, ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla “2021-2022 Rektörlük Teşvik Ödülleri Töreni” geniş bir katılım ile düzenlendi.  Tören Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda 20 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da makale, proje, endüstriyel tasarım, patent ve faydalı model olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirildi.

Törende Fakültemiz Fotonik Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mehmet ÇAKMAK 2 Q2 makalesi ile, Prof. Dr. Süleyman ÖZÇELİK  4 Q2 makalesi ve 2 projesi ile, Prof. Dr. Barış KINACI 1 Q2 makalesi ile, Doç. Dr. Nihan AKIN SÖNMEZ 1 Q2 makalesi ile; Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Nursal ARICI 2 Q1 makalesi ile ödüllerini Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ takdim etmiştir.